Bæredygtighed.

Bæredygtighed refererer til levemønstre, der beskytter Jorden og former den livskvalitet, som Jorden er i stand til at give. En bæredygtig verden kræver individuel og kollektiv handling i både lokale og globale samfund. At fokusere på beskyttelse af naturlige miljøer og på at skabe en mere økologisk og socialt retfærdig verden. Det første skridt til at udvikle bæredygtig adfærd er viden – effektiv handling er informeret handling.

I vores galleri arbejder vi på at være så bæredygtige som muligt og fokuserer på pålidelige og sunde relationer med designere og leverandører. Alle vores relationer er omhyggeligt etableret i ånden af ​​en sundere verden, og vores produkter er blevet produceret med bæredygtighed for øje.

Da behovet for genplantning er globalt og i konstant forandring, viser vi sammen med non-profit organisationen One Tree Planted, hvor der er størst behov for træer nu. For hver ordre i Galleri Vicelli bliver der doneret et træ.

Formål.

Galleri Vicelli er etableret med det formål at bygge bro mellem inspirerende og bæredygtige skabere og deres kunder. At stifte en markedsplads, hvor unikke og for det meste ukendte kvalitetsmærker kan ses og vokse. Vi tror på, at kreativitet åbner rum, og vi håber at frigøre fantasiens kraft og åbne nye muligheder for vores mennesker, vores kunder og vores samfund. Gallery Vicelli handler om muligheder, kvalitet og ikke mindst enestående håndværk.

Gallery Vicelli eksisterer for at give kreative designere et vindue til at vise deres unikke produkter og håndværk til et publikum over hele verden. Vi håndplukker leverandører over hele Europa, som identificerer sig med de værdier, kvalitet og den unikhed, som Gallery Vicelli står for. Vores relationer er nøje udvalgt for at sikre, at vi kan tilbyde produkter fra bæredygtige partnere med højest mulig kvalitet. Vi bestræber os på at gøre designerne mere tilgængelige og tilbyde produkter, som du normalt ikke ville finde. Vi tror på, at kvalitet er for alle.